PLATA CASH LA LIVRARE
Plata in numerar se face la livrarea comenzii prin firma de curierat sau prin mijloacele de transport ale vanzatorului. Chitanta va fi emisa de catre curierul cu care se trimite comanda sau de catre noi daca ati ales livrarea cu ajutorul camioanelor din flota SMART WOOD DISTRIBUTION. Inainte de lansarea comenzii dumneavoastra, cosul de cumparaturi va calcula si va afisa exact valoarea produselor si cheltuielilor de transport aferente.

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si includ TVA (19%).


PLATA PRIN ORDIN DE PLATA
In urma lansarii unei comenzi lansate pe site-ul www.smartwd.ro, veti primi prin e-mail confirmarea comenzii cu toate datele necesare efectuarii transferului bancar. Plata o veti efectua in avans, in contul bancar al Vanzatorului, deschis la CEC Bank.

Este important sa indicati pe ordinul de plata numarul si data comenzii, pentru a atribui corect plata comenzii dumneavoastra. Livrarea produselor se va efectua dupa confirmarea incasarii contravalorii comenzii in contul nostru. Neachitarea contravalorii comenzii dumneavoastra in termen de 3 zile lucratoare  duce automat la anularea comenzii.


PLATA CU CARDUL
Magazinul online www.smartwd.ro este certificat 3D Secure de catre VISA si MasterCard, prin CEC BANK, pentru tranzactii online cu orice card bancar emis de catre orice banca, sub sigla VISA si MASTERCARD. Plata cu card bancar reprezinta o optiune simpla si sigura de efectuare a platilor online.

Important ! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput niciun comision suplimentar!

Magazinul online www.smartwd.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile CEC Bank si ale platformei Mobilpay (Netopia Payments). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Datele cardului dumneavoastra ajung direct la banca, nimeni altcineva neavand acces la ele.

In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati:

- Numele detinatorului de card;

- Codul cardului inscris pe fata acestuia (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii intr ele);

- Data expirarii cardului inscrisa pe fata acestuia;

- Codul CVV tiparit pe spatele cardului (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura);

Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de tipul de card folosit pentru plata, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului dvs.


PLATA LA TERMEN


Plata la termen se realizeaza la indeplinirea urmatoarelor conditii:

-Comenzi cu valori de peste 1.000 lei ;

- Pentru comenzi mai mari de 1.000 lei se cere din partea noastra instrument de plata (bilet la ordin avalizat in nume propriu sau fila CEC);

- Termenul de plata este de variabil in functie de cantitatile contractate indicatorii financiari ai firmei dvs.

-Doar persoanele juridice cu sediul si activitate pe teritoriul national sunt eligibile

Pentru a obtine plata la termen sau pentru a afla mai multe detalii despre colaborarea noastra, te rugam sa suni la numarul de telefon +40746239930 sau sa ne contactezi prin e-mail: office@smartwd.ro

 

Powered by
By expertAcounts.com