Conditii si modalitati pentru retur

Daca nu sunteti multumit de produsele achizitionate puteti sa le returnati in urmatoarele conditii:

- Trimiteti o notificare prin e-mail la adresa office@smartwd.ro prezentand motivul nemultumirii.

- Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

- Vom raspunde oricarei reclamatii in termen de 5 zile lucratoare si daca nu exista alta varianta de solutionare va confirmam acceptul pentru returul produselor;

- Acceptam la retur doar produse in perfecta stare (fara a fi indoite, rupte, sparte, zgariate sau murdarite). Acceptam retur pentru produse defecte/deteriorate doar insotite de o declaratie semnata pe proprie raspundere ca defectele au aparut din alte cauze decat neatentia sau manipularea gresita a acestora.

- In cazul in care au aparut defecte in timpul transportului si acestea contituie motivul pentru retur este necesara prezentarea imaginilor sau probe video care sa demonstreze ca inainte de a fi descarcate din mijlocul de transport prezinta elemente de deteriorare. Va rugam sa precizati aceste defecte si pe documentul de transport al curierului

- Taxele pentru transportul produselor returnate prin curier spre sediul SMART WOOD DISTRIBUTION vor fi suportate de dvs. SMART WOOD DISTRIBUTION  are obligatia ca in termen de 30 zile de la primirea produselor retur sa va ramburseze contravaloarea acestora prin transferul contravalorii produselor in contul bancar al persoanei fizice/juridice care este „Cumparator” in factura fiscala.

Powered by
By expertAcounts.com